nLogic udvider til Danmark

20.09.2022 I Pressemeddelelse

nLogic Group etablerer sig i Danmark. Etableringen er et vigtigt skridt i vores nordiske strategi og vil give vores kunder en stærkere tilstedeværelse i Norden.

Det er nu 15 år siden, at nLogic påtog sig rollen som udfordrer, og investerede fuldt ud som leverandør af banebrydende ekspertise indenfor datacentre, netværk og sikkerhed i Norge. Siden har der været konstant vækst i virksomheden, og nLogic ser, at tiden nu er inde til at vokse yderligere i Danmark. Med nogle af de bedste ressourcer, der allerede er på holdet, er målet at opbygge et stærkt professionelt team i Danmark.

Erlend-Bonesvoll

”Tiden er nu inde til at etablere et særskilt selskab i Danmark, så vi kan være en endnu bedre samarbejdspartner for vores danske kunder. I hjertet af vores investering ligger banebrydende ekspertise, services og et tæt samarbejde med udvalgte teknologipartnere," siger Erlend Bonesvoll, CEO for nLogic Group.

nLogic Danmark vil i første omgang primært fokusere på at levere løsninger fra Infinera og Juniper Networks.

esben-nlogic

"Med åbning af kontor i Danmark kan vi nu endnu bedre give Danske kunder de samme fordele som der er oplevet i Norge og Sverige. Vores fokus bliver at give vores kunder kompetent, åben og ærlig rådgivning. Rådgivning hvor det er kundens behov der er i fokus. Dette sker ved at opbygge et stærkt team i Danmark af kompetente medarbejder, samt at kunne trække på centrale ressourcer i den nordiske nLogic organisation", udtaler Esben Dahl-Nielsen, CEO nLogic Danmark.

"For os er banebrydende ekspertise inden for de løsninger, vi leverer, højeste prioritet. Vi leverer ikke alt til alle, vi har nøje udvalgte samarbejdspartnere, som vi brændende tror på, og som til enhver tid skal besidde den nødvendige ekspertise, kunderne forventer,« fortsætter Bonesvoll.

”Vores marketingstrategi er at give kunden oplevelsen af, at de har en kompetent og langsigtet samarbejdspartner. Vi glæder os til at udvikle vores forretning på det danske marked”, slutter Erlend Bonesvoll.
 

For spørgsmål kontakt:

Erlend Bonesvoll
E: erlend.bonesvoll@nlogic.no
M: +47 40 61 44 44 

Esben Dahl-Nielsen
E: esben@nlogic.dk
M: +45 20 74 00 66